Despre noi

Compania noastra, a luat fiinta in anul 2008, din dorinta de a oferi clientilor, echipamente, produse si servicii, de cea mai buna calitate, in domeniul HVAC. La inceput, SC. Cityclima SRL, a fost unic distribuitor, a echipamentelor de climatizare, Citizen Clima, pe zona de Nord – Est, a Romaniei.

Cu fiecare an care a trecut, compania noastră a acumulat o experiență vastă și bogată pentru a satisface nevoile fiecărui client în parte. Astfel, in acest moment, suntem importatori, de echipamente pt. climatizare si ventilatie,(CTA-uri, chillere, ventiloconvectoare, sisteme multi si mono split, sisteme VRF.), de la mai multi producatori din Europa, precum : Advantix Spa.(Italia), TROX Gmbh.(Germania), Poliuretanos SA.(Spania) .

In anii de activitate de pana acum, am acumulat o experienta bogata in acest domeniu iar acest lucru este garantat de lucrarile executate, cu echipamentele furnizate de catre noi, o parte dintre acestea, fiind prezentate in sectiunea “Portofoliu”  a acestei pagini.

Oferta vastă pe care o punem la dispoziția celor interesați satisface toate cerințele dumneavoastră, iar pentru informații suplimentare așteptăm să ne contactați cu încredere.Punem la dispoziția clienților diferite modele de Centrale de Tratare a Aerului, chiller-e, pompe de caldura, ventiloconvectoare, sisteme VRF, ventilatoare pentru uz casnic și industrial, precum și o gamă de accesorii pentru climatizare și ventilație,(tubulatura flexibila, placi tip ALP si accesorii, grile, sisteme de reglaj, cutii filtrante, clapete  antifoc, etc.)

De aceea in permanenta lucram pentru a imbunatati oferta companiei noastre, competentele, calitatea produselor si a serviciilor, procesele interne, astfel incat sa putem oferi cele mai inovative si competitive solutii, drept raspuns la provocarile si nevoile clientilor.
Ne obligam sa indeplinim responsabilitatile noastre cu mare rigurozitate si sa ne desfasuram activitatea, intotdeauna, cu integritate.

Misiunea

  • Să oferim clienților noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde profesionale și de calitate;
  • Să satisfacem așteptările clienților bazându-ne pe experiența și profesionalismul câștigat;
  • Să ne respectăm angajamentele către toți partenerii noștri.

Valori

  • Încredere – promovăm o relație deschisă cu clienții noștri;
  • Respect – față de nevoile, opiniile, valorile și deciziile clienților noștri;
  • Responsabilitate – în toate acțiunile întreprinse alături de parteneri;
  • Confidențialitatea informațiilor – în toate relațiile noastre de afaceri;
  • Lucrul în echipă – ne oferă perspective și soluții diverse;
  • Integritate și onestitate – în activitatea noastră profesională.

Viziune

Prin calitate, dinamism și inovare, dorim să fim printre liderii pieței de instalații termice/apă/gaz și să oferim produse și servicii de înaltă calitate, cu o atitudine constant dinamică și spirit de inovare, dar și punând mare preț pe respectarea nevoilor clienților noștri.

Contactați-ne!

valabil între 09:00 – 17:00

Adresă Bdul. Nicolae Iorga 4 B E

Email office@cityclima.ro